2018 Yılında Neler Yaptık

BritishEnglish yabancı dil okulları olarak İstanbul’da Kadıköy, Bakırköy, Mecidiyeköy, Şişli ve Ümraniye’de bulunan okullarımızda kolej düzeyinde örgün eğitime destek programlarının yanı sıra il dışında bir çok okulda eğitimler verdik.

M.E.B. Müfredatına uygun ulusal ve uluslararası alanda kabul görmüş eğitim programları, destek eğitim programları, ulusal ve uluslararası ödüllü club programlarımız ile yabancı dilin öğrenimini kalıcı ve doğru öğrenilmesini sağladık.

Ayrıca bir çok üniversiteden yetkin eğitmenleri istihdam ederek yabancı dilin doğru öğrenilmesine ışık olduk. Yıl içinde yaptığımız bursluluk sınavları ile yüzlerce öğrenci adayımıza burslu eğitim olanağı sağladık. Sadece İngilizce kursu olarak değil tüm dünya dillerinde etkin programlar yaptık. Ulusal ve uluslararası sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin başarılı puanlarını birlikte kutladık. Türk Hava Yolları kabin memurluğu ve pilot adaylığı programlarına hazırlanan öğrencilerimizin başarıları ile övündük.

1975 yılından bu yana Türkiye’de yabancı dil eğitimleri konusunda öncü olan kurumumuz, öğrencilerin tüm yabancı dil ihtiyaçlarının yanı sıra YKS, YDS, IELTS, Toefl gibi tüm sınav hazırlık programlarında yanlarında olduk.
2019 yılında da aynı özveri aynı yaklaşım ve tüm yenilikleri dahil ederek köklü eğitim programlarımıza devam ediyoruz.

HİZMET ALANLARIMIZ

ŞUBELERİMİZ

BAKIRKÖY ŞUBESİ

Adres: Cevizlik mah. Ebuziya cad. No:31 Bakırköy

Telefon: 0212 914 16 14

MECİDİYEKÖY ŞUBESİ

Adres: Mecidiyeköy Mah. Lati Lokum Sok. Elbir İş Merkezi No:1 Kat:2
Şişli İstanbul

Telefon: 0212 230 46 99

KADIKÖY ŞUBESİ

Adres: Söğütlüçeşme Cd. No:106 KADIKÖY

Telefon: 0216 338 74 65

ÜMRANİYE ŞUBESİ

Adres: Alemdağ Cad. No 128 K.3 D:7-8 Ümraniye

Telefon: 0216 521 66 22