İngilizce kursları içinde; en iyi İngilizceyi öğreten kursun adresi olarak gösterilen, yılların deneyimi British English ten müthiş ve heyecan verici tespit.

İngilizce öğrenmenin beyin hücrelerine, nöronlarına büyük katkısı.

İnsan beyni üzerinde uzun yıllar. .deneysel çalışmalarda bulunan bilim insanlarının vardıkları sonuçlarla da örtüşmektedir.

İnsanları çok mutlu eden bu tespitlere göre ingilizce öğrenirken beynimizde neler olmaktadır;

Beyin nöronlar olarak bilinen; özelleşmiş sinir hücreleri, ağlarını oluşturarak bilgiyi işler birbirleriyle elektriksel ve mekânik sinyaller kullanarak iletişim kurar. Mesajlar öğrenmenin ve hafızanın fiziksel temelini oluşturup nöron transfer mesajları ile “snaps” denilen bağlantıları alırlar.

Dilerseniz yazımızı akademik çevrelerin kullandığı dilden kurtarıp daha anlaşılır bir betimlemeyle derinleştirelim;
Herhangi bir yabancı dil özellikle ingilizce öğrenmek;
” Kendine yaptığın yatırım; yapabileceğin en iyi yatırımdır. ” felsefesinin anahtarıdır.
Bilim insanları, ingilizce öğrenirken beynimizin sağ ve sol lobunu geliştirdiğimizi böylelikle sağlanan beyin kaslarının gelişimi konulara, dış dünyaya daha iyi odaklanmamızı daha yaratıcı olmamıza sebep olduğunu söylüyorlar.

Böylelikle hafıza güçlenirken analitik zihinsel kapasitemizin tavan yaptığı konusunda hemfikir olduklarını belirtiyorlar.

Sonuç olarak British English ingilizce kursunda ingilizce öğrenmemiz esnasında beynimiz tam kapasiteyle çalışırken haliyle çok yüksek performans sergilemiş oluyor.

Yazımızı burada sonlandırırken; British English ingilizce kursunda ingilizce öğrenmenin; beynimize yaptığı katkıları. .şu ana başlıklar altında toplayabiliriz. ..
— ALZHEİMER’I HAYATINIZDAN ÇIKARIR. .
— BEYNİNİZİN GRİ MADDESİNİ ARTIRIR. .
—BEYNİNİZİN YAŞLANMASINI ENGELLER. .
—ÇOKLU İŞ YAPMA BECERİNİZİ GELİŞTİRİR. .

IELTS nedir?

Uluslararası İngilizce Dil Test Sistemi (IELTS), yüksek öğrenim ve küresel göç için dünyanın en popüler İngilizce dil yeterlilik sınavıdır.

IELTS neden önemlidir?

Küresel olarak 10.000’den fazla kuruluş IELTS’e güveniyor, bu nedenle sınava girdiğinizde, sınavın tüm dünyadaki eğitim kurumları, işverenler, hükümetler ve meslek kuruluşları tarafından tanındığından emin olabilirsiniz.

30 yıl önce dört beceriye sahip İngilizce dil testinin öncülerinden biri olan IELTS, bugün İngilizce dil testi standardını belirlemeye devam ediyor. Avustralya, Kanada, Yeni Zelanda ve Birleşik Krallık’taki hükümetler göçmenlik başvurularını işleme koymak için IELTS kullanıyor.

IELTS nasıl çalışır?

IELTS, dünyanın önde gelen dil değerlendirme uzmanlarından bazıları tarafından geliştirilmiştir ve yeni işinizde veya yurtdışında eğitim yerleştirmenizde başarılı olmak için gereken tüm İngilizce becerilerini test edecektir.

Aşağıdaki unsurlar üzerinden değerlendirileceksiniz:

  • Dinleme
  • Okuma
  • Yazma
  • Konuşma

IELTS sınavının nasıl çalıştığını bildiğinizden emin olun ve IELTS sınav formatları hakkında daha fazla bilgi edinin.

Doğru testi seçmek

Mevcut iki IELTS testi vardır – IELTS Academic veya IELTS General Training. Seçtiğiniz test, ne yapmak istediğinize bağlı olmalıdır.

IELTS Academic – İngilizce dil yeterlilik seviyenizin akademik bir ortama uygun olup olmadığını ölçer. Akademik dilin özelliklerini yansıtır ve eğitime mi yoksa çalışmaya hazır olup olmadığınızı değerlendirir.

IELTS Genel Eğitimi – pratik, günlük bağlamda İngilizce dil yeterliliğini ölçer. Görevler ve testler hem işyerindeki hem de sosyal durumları yansıtır.

Birleşik Krallık’ta çalışmak, yaşamak veya okumak için Birleşik Krallık vize başvurusunu desteklemek için IELTS sınavına giriyorsanız, Birleşik Krallık Vizeleri ve Göçmenlik (UKVI) Akademik veya Genel Eğitim için IELTS veya Yaşam Becerileri için IELTS sınavına girmeniz gerekebilir.

IELTS’E NASIL HAZIRLANMALISINIZ?

Dil seviyenize ve istediğiniz puanlara bağlı olarak, sınav tarihinizden önce hazırlık için gerekli süreyi göz önünde bulundurmanız gerekecektir. Tam olarak hangi puanlara ihtiyacınız olduğunu bildiğinizden emin olun. Akıllı zaman yönetimi büyük bir fark yaratabilir!

IELTS sınavında en yüksek puanı almak için ihtiyacınız olan her şey burada var.

Uygulama aktiviteleri, önerilen eğitim kursları ve yardımcı IELTS ipuçları dahil öğretim desteğimizle öğrencilerimize IELTS sınavlarında rehberlik ediyoruz.

Profesyonel, iyi eğitimli öğretmenlerimiz, sınıf aktivitelerimiz, öğretim kaynaklarımız ve değerlendirme ipuçlarımızla öğrencilerimizin IELTS ile başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

 

Uzun ve yorucu bir eğitim dönemi geride kaldı. Öğrencilerin sonraki döneme güzel başlangıç yapmaları için yarıyıl tatili önemli bir fırsattır ve iyi değerlendirilmesi gerekir.

Tatilde ebeveynler çocuklarıyla hem hoşça vakit geçirmek hem de onların verimli bir tatil yapmalarını sağlamak amacıyla çeşitli planlar yapmaktadırlar. Özellikle aileye hem çocuğu dinlendirme hem de onu yönlendirme konusunda büyük iş düşmektedir.

Tatil dinlenme ve eğlenmeye ağırlık verildiği gibi zayıf derslerin telafisi ya da öğrencilerin kendilerini eksik bulduğu konuları tekrarı içinde verimli bir zaman geçirme dönemidir. Akademik başarısı düşük öğrencilerin arkadaşlarına yetişmesi için en güzel fırsatlardan biridir.

British English olarak öğrencilerimizin yabancı dil konusunda başarısını ölçümleyebilecekleri ücretsiz olarak şubelerimizde seviye belirleme testi yapılmaktadır. Öğrencilerimizin ve ebeveynlerimizin bu konuda bilgi sahibi olabilmeleri açısından şubelerimize bekliyoruz. Üstelik seviye belirleme testimize katılan tüm öğrencilere %40 indirim imkanı sağlanacaktır.

Şubelerimiz

Bakırköy

Telefon:
+90 212 914 16 14

Adres:
Zeytinlik mah. Fişekhane cad. No:32 Kat 3 D9 İşcan Apt. Capacity Avm B Kapısı Karşısı, 34140 Bakırköy/İstanbul

Kadıköy

Telefon:
+90 216 338 74 65

Adres:
Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme Cd. No:7 Kat 2 Daire 7 KADIKÖY

Mecidiyeköy

Telefon:
+90 212 230 46 99

Adres:
Mecidiyeköy Mah. Lati Lokum Sok. Elbir İş Merkezi No:1 Kat:2
Şişli İstanbul

Ümraniye

Telefon:
+90 216 521 66 22

Adres:
Alemdağ Cad. No 128 K.3 D:7-8 Ümraniye